Episoder 1

Første sæson
() angiver afsnit-nummer

Something Wicca This Way Comes (1)

Phoebe Halliwell vender tilbage til San Francisco, efter at have mistet sit job, for at leve med sine ældre søstre, Prue og Piper. Deres første aften sammen i deres bedstemors hus, finder Phoebe en bog om hekseri/ trolddom og fremsiger en besværgelsesformular, der giver søstrene de evner, de var bestemt til. Da de begynder at opdage deres nye evner, angriber en troldmand, som har dræbt lokale hekse, de tre søstre.

I"ve Got You Under My Skin (2)

Trudeau og Morris undersøger kidnapningen af unge kvinder. Imens fortryder Prue, at hun gik i seng med Andy på deres første "date" og et senere interview til et nyt job. Phoebe får øje på en fotograf, der er interesseret i mere end bare at tage billeder af hende. Piper får en personlig krise, da hun frygter, at hendes evner måske kommer fra en ond kilde.

Thank You For Not Morphing (3)

Søstrenes far kigger forbi, til deres store overraskelse, efter 20 års fravær. Da de har indbrud i deres hus med Skyggernes Bog som mål, tror Prue, at hendes far er ansvarlig, men det viser sig at være de nye naboer i stedet.

Dead Man Dating (4)

Da en ung mand bliver dræbt med koldt blod og bliver et spøgelse, opsøger han Piper for at få hjælp til at få hans krop begravet ordentligt inden hans sjæl kræves af den kinesiske dødegud og kastes i helvede. Tæt på Prues fødselsdag, tager Phoebe et job som claivoyant på et hotel, så hun kan købe en gave til Prue, og hun redder en mands liv. Prue opdager at Andy har været gift og er ikke glad for det.

Dream Sorcerer (5)

En drømmeforsker går ind i kvinders drømme med morderiske intentioner, og Prue bliver hans næste offer. Phoebe og Piper kaster en trylleformular for at finde den kærlighed, de mangler i deres liv, men tingene udarter sig ikke, som de troede.

The Wedding From Hell (6)

En velhavende kvinde planlægger et bryllup for hendes søn, men en demon kommer for at tage brudens plads. Piper er alene om at skaffe mad til brylluppet, efter at hendes tidligere chef er rejst til Frankrig og sikrer sig Phoebes hjælp. Phoebe tror at Piper er gravid med Jeremys barn. En præst bliver dræbt før brylluppet efter at have prøvet at dræbe dæmon-bruden, og Andy behøver Prues hjælp til at identificere et våben ved forbrydelsesstedet. Da søtrene opdager sandheden om dæmonbruden, beslutter de at hjælpe den gamle brud til at få hendes ægtemand tilbage.

The Fourth Sister (7)

Aviva, en ung pige bliver brugt af en ond troldkvinde, som vil stjæle søstrenes evner. Piper og Phoebe konkurrerer om Leos, deres håndværker, opmærksomhed. Andy bliver træt af Prue, efter at hun igen aflyser en romantisk "date", og tilbyder ingen forklaring hvorfor.

The Truth Is Out There...And It Hurts (8)

Phoebe får et fremtidsbillede/-syn om at en troldmand fra fremtiden vil dræbe en ung kvinde og prøver at forhindre det. Prue kaster en sandhedsformular for at finde ud af, hvordan Andy ville reagere, hvis han vidste, hun var en heks, men formularen påvirker også Piper og Phoebe. Piper finder ud af, hvad Leo føler for hende og hvorfor hendes chef giver hende tonsvis af overarbejde.

The Witch Is Back (9)

I det 17.
Århundrede forbander søstrenes forfader, Melinda Warren, en troldmand til for evigt at være i en medaljon, efter at have stjålet hendes evner og forrådt hendes kærlighed. Tre hundrede år senere kommer Prue tilfældigvis til at slippe troldmanden fri, og den er besluttet på at ødelægge søstrene og tage deres evner. Halliwells ved ikke, hvad de skal gøre, men opbyder Melinda til at tage troldmanden tilfange igen.

Wicca Envy (10)

Rex prøver at hænge Prue op for at stjæle en tiara ved at manipulere søstrene, og politiet, med en proces, der indplanter underbevidste tanker i deres hoveder. Imens nyder en intetanende Phoebe den opmærksomhed, som Rex giver hende.

Feats of Clay (11)

Phoebes tidligere kæreste ankommer, og håber på at kunne slutte fred/blive forsonet. Prue prøver at redde auktionshuset fra bankerot. Pipers brug af hekseri/trolddom til at lege Kirsten Giftekniv går skævt.

The Wendigo (12)

Piper bliver angrebet i parken, da hun får et fladt dæk og opdager, at hun er den eneste overlevende af et bæst, som river hjertet ud af dens ofre. Uheldigvis opdager Halliwell-søstrene at alle, som overlever et angreb af en Wendigo, selv bliver en.

From Fear to Eternity (13)

Halliwell-søstrenes mor advarer dem om en dæmon fra underverdenen, som kommer hvert 1300 år på fredag den 13. for bogstaveligt talt at skræmme livet af hekse, og lever af deres frygt. Imens er Phoebe i tvivl om sine forventede pligter i et nyt job.

Secrets and Guys (14)
Da en dreng med specielle evner bliver kidnappet af to banditter/røvere, som har planlagt at bruge ham i et røveri, får søstrene en besked om, at han har brug for hjælp. Men de ved ikke, hvem eller hvor han er. Imens kommer Leo tilbage for et besøg og afslører ved et uheld sin sande identitet overfor Phoebe.

Is There a Woogy in the House (15)

Efter et jordskælv ringer søstrene til deres reperatørmand, som ved et uheld frigiver en skyggedæmon i kælderen i Halliwell-huset. Efterhånden som dæmonen forsøger at få kontrol over huset, kommer Phoebe under dæmonens kontrol, som vil have hende til at dræbe hendes søstre. Efter at Piper er ude af stand til at færdiggøre forberedelserne til et middagsselskab, som Prue holder for nogle af auktionshusets klienter, opdager de at Phoebes frygt for bøhmanden siden barndommen er sand, og prøver at få kontrollen over huset tilbage.

Which Prue Is It, Anyway? (16)

Prue bliver mål for Gabriel, en af Krigsherrerne, som må stjæle magien af en førstefødt heks, for at (kunne) genvinde sine kræfter/evner. Da søstrene opdager, at Gabriel er immun overfor normale våben, og at de ikke lige nu har kræfterne til at besejre ham, som deres forfædre gjorde, foreslår Phoebe Prue at kaste en trylleformular for at mangfoldig-gøre hendes evner. Trylleformularen skaber to kloner af Prue for at hjælpe med at besejre Gabriel.

That 70"s Episode (17)

Halliwell-søstrene møder en troldmand, som har ventet i flere år for at få deres evner. Troldmanden er immun overfor søstrenes evner efter at have lavet en aftale med deres mor om at spare hendes liv i fortiden. For at redde sig selv, kaster søstrene en trylleformular, som fører dem tilbage til midten af 70’erne, hvor aftalen blev lavet. Deres bedstemor og mor er stadig i live, Prue og Piper er legesyge små hekse og Phoebe er stadig ikke født og ligger i mors mave.

When Bad Warlocks Go Good (18)

Prue bliver venner med en mand, der snart bliver præst, men finder ud af, at han har en mørk fortid: en historie om troldmænd løber gennem hans familie, og hans to ældre brødre prøver at tvinge ham til at slutte sig til dem i deres tradition af ondt. Phoebe prøver at hjælpe Piper til at få en kæreste.

Blind Sided (19)

En demon stjæler uskyldige børn, for at kunne bruge deres syn til at se gode kræfter. En reporter ser Prue bruge sine evner. Phoebe prøver at hjælpe et tidligere barneoffer, og Andy opdager endelig søstrenes hemmelighed.

The Power of Two (20)

Piper er bekymret for at efterlade Prue og Phoebe alene, mens hun er på forretningsrejse til Hawaii. Mens Phoebe er på en guided tur til Alcatraz, ser hun et spøgelse dræbe en vagt, og overtage hans krop for at flygte fra øen. Da spøgelset er fri, vil han tage,og tager, hævn over dem, der spillede en rolle i hans dom. Søstrene finder ud af, at den eneste måde, man kan forvise/bandlyse spøgelset er, at en dem må dø og fremsige tryllefor-mularen mens de er på det åndelige plan

Love Hurts (21)

Søtrenes ferie bliver aflyst, da Leo ankommer til Halliwell-huset hårdt såret af et mørke-væsens dødbringende giftpil. Leo behøver søstrenes hjælp til at beskytte en pige, som er målet for mørkevæsenet. For at redde Leo fra døden, kaster Piper en trylleformular, så de bytter evner. Uheldigvis gør trylleformularen at Prue og Phoebes evner også bliver byttet. Andy siger sit job op for at beskytte Prues hemmelighed fra at blive afsløret af Interne Affæres undersøgelse.

Deja Vu All Over Again (22)

Da en troldmand har planer om at dræbe de tre søstre, får han besøg af Tempus, en dæmon, som vil sætte tiden tilbage indtil troldmanden har dræbt Halliwell-søstrene. Efter første forsøg på at dræbe søstrene ikke lykkes, sætter Tempus tiden tilbage. Han informerer også troldmanden om, at det kun er ham, som kan huske de tidligere begivenheder. Heldigvis for Halliwell-søstrene, sætter Phoebes evner hende i stand til, at kunne fornemme tidssløjfen som deja vu. Men desværre for Andy, ser Phoebe ham blive dræbt af en troldmand i et varsel.

EPISODER 2