Alyssa Milano (Phoebe)

Alyssas biografi!

Fulde navn: Alyssa Jayne Milano
Rolle: Phoebe Halliwell
Født: 19. December 1972
Fødested: Brooklyn, New York
Stjernetegn: Skytte
Familie: mor Lin, far Tom, og en yngre bror, der hedder Cory
Tidligere forlovede: Scott Wolf

Skriv til Alyssa på denne adresse:
Fan Mail
c/o United Talent Agency
9560 Wilshire Blvd., Suite 500
Beverly Hills, CA 90212
USA

Født den 19. December 1972 i Brooklyn, New York, havde Alyssa sin professionelle debut som 8-årig i et omrejsende kompagni af "Annie". I 1984 begyndte hun et forløb på 8 år som Samantha Micelli i "Who’s the Boss?". I starten i 90’erne udgav hun fem albums, der solgte godt i Asien. Hun giftede sig med Cinjun August Tate Nytårsaften 1999. De to har dog allerede søgt om skilsmisse, efter at have været gift i mindre end et år.

Hun sluttede sig til "Melrose Place" rollebesætning i 1997, og kom tilbage i sæsonen 1998. Hendes Tv-anerkendelser inkluderer "To Brave Alaska", "The Surrogate" og "Casulty Of Love (The Amy Fisher Story)". Hun har spillet i spillefilmene "Double Dragon", "Fear" og "Hugo Pool".

Filmografi
1998 - "Heksene fra Warren Manor" (TV serie) som Phoebe Halliwell
1998 - "Goldrush: A Real Life Alaskan Adventure" (TV) som Frances Ella Fitz
1998 - "Jimmy Zip"
1997 - "Hugo Pool" som Hugo Dugay
1997 - "Below Utopia" som Susanne
1997 - "Melrose Place" (TV serie) som Jennifer Mancini Campbell
1996 - "To Brave Alaska" (TV) som Denise Harris
1996 - "Glory Daze" som Chelsea
1996 - "Fear" som Margo Masse
1996 - "Public Enemies" som Amaryllis
1995 - "Deadly Sins" som Cristina
1995 - "Poison Ivy II" som Lily
1995 - "The Surrogate" (TV) som Amy Winslow
1994 - "Embrace of the Vampire" som Charlotte
1993 - "Candles in the Dark" (TV) som Sylvia Velliste
1993 - "Casualties of Love: The Long Island Lolita Story" (TV) som Amy Fisher
1993 - "Confessions of a Sorority Girl" (TV) som Rita
1993 - "Conflict Interest" som Eve
1993 - "Double Dragon" som Marian Delario
1993 - "The Webbers" som Fan
1992 - "Little Sister" som Diana
1992 - "Where the Day Takes You" som Kimmy
1989 - "Speed Zone!" som Lastbilschauffør
1988 - "Dance "Til Dawn" (TV) som Shelley Sheridan
1988 - "Crash Course" (TV) som Vannessa Crawford
1986 - "The Canterville Ghost" som Jennifer
1985 - "Commando" som Jenny
1984 - "Who"s the Boss?" (TV serie) som Samantha Micelli
1984 - "Old Enough" som Diane

Gæsteoptrædener
1998-1999 - "Fantasy Island" (Superfriends) 10/03/98
1996 - "Spin City" som Meg, borgmesterens datter 12/10/97
1995 - The Outer Limits som Hannah Valesic (Caught in the Act) 07/01/95

Musikvideoer
1998 - "Josie" Blink 182 som Josie

Albums/Cd’er