Shannen Doherty (Prue)

Shannens biografi!

Fulde navn: Shannen Maria Doherty
Født: 12. April 1971 i Memphis, Tennessee
Stjernetegn: Vædder
Familie: mor Rosa, far Tom, og en ældre bror, der hedder Sean
Tidligere ægtefælle: Ashley Hamilton
Forlovet med: Rob Weiss

Skriv til Shannen på denne adresse:
Fan Mail
c/o United Talent Agency
9560 Wilshire Blvd., Suite 500
Beverly Hills, CA 90212
USA

Født den 12. April 1971 i Memphis, Tennesee, flyttede Shannen til Los Angeles i en alder af 7. Hun fik sin start i "Det Lille Hus på Prærien" og gik videre til gæsteoptrædener i "Magnum P.I." og "21 Jump Street" før hun fik rollen som den søde pige Brenda Walsh i "Beverly Hills 90210.

Hendes spillefilm inkluderer Kevin Smiths "Mallrats" og Michael Lehmanns "Heather’s".
Hun spillede også hovedrollen i "A Burning Passion: The Margaret Mitchell Story".

Filmografi
1999 - Satan"s School for Girls som Beth
1998 - Heksene fra Warren Manor (TV serie) som Prue Halliwell
1997 - The Ticket (TV)
1997 - Nowhere som Val Chick 2
1997 - Sleeping with the Devil (TV) som Rebecca Dubrovich
1997 - Friends "Til the End (TV) som Heather Romley
1996 - Gone in the Night (TV) som Cindy Dowaliby
1995 - Mallrats som Rene
1994 - A Burning Passion: The Margaret Mitchell Story (TV) som Margaret Mitchell
1994 - Jailbreakers (TV) som Angel
1994 - Blindfold: Acts of Obsession (TV) som Madeleine Dalton
1994 - Naked Gun 33 1/3: The Final Insult som sig selv
1994 - Almost Dead som Katherine Roshak
1992 - Obsessed (TV) som Lorie Brindel
1992 - Freeze Frame (TV) som Lindsay Scott
1992 - The aka Homeroom News (TV)
1990-94 - "Beverly Hills, 90210" (TV serie) som Brenda Walsh
1989 - Heathers som Heather (Duke)
1986 - "Our House" (TV serie) som Kris Witherspoon
1986 - Outlaws (TV)
1985 - Girls Just Want to Have Fun som Maggie Malone
1985 - "Robert Kennedy & His Times" (TV mini-serie) som Kathleen Kennedy
1985 - The Other Lover (TV)
1984 - Little House: Bless All the Dear Children (TV) som Jenny Wilder
1982 - The Secret of NIMH som Teresa
1982 - Night Shift som Bluebird
1974-1982 - "Little House on the Prairie" (TV serie) som Jenny Wilder

Gæsteoptrædener
1975 - "Saturday Night Live" som vært
1990-1992 - "Parker Lewis Can"t Lose" som sig selv
1992 - "The Dennis Miller Show" som sig selv
1989-1996 - "Life Goes On"
1987-1990 - "21 Jump Street" som Jenine
1984-1992 - "Highway to Heaven" som Shelley Fowler
1984-86 - "Airwolf" som Phoebe Danner
1980-1989 - "Magnum, P.I." som Ima Platt
1982 - "Cagney & Lacey"
1981 - "Father Murphy" som Drusilla Shannon